DSC_5721
DSC_5717DSC_5719DSC_5720DSC_5723

Visgilde Vermaas

6 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:
Visgilde Vermaas staat voor vis van Topkwaliteit. Al onze vis is duurzaam gevangen en voldoet aan onze hoge eisen. Wij werken vanuit een bijzonder lage stock-voorraad en krijgen daarom dagelijks verse vis aangeleverd. Zo bent u verzekerd van echt verse vis! Dat ruikt, ziet en proeft u! Alle maaltijden, maaltijd-componenten, belegde broodjes, en specialiteiten worden in eigen keuken gemaakt onder toeziend oog van onze chef-kok Kevin. Kijkt u eens rustig rond op onze website en laat u verrassen door al het lekkers. s
Dus: op zoek naar lekkere vis? Kom dan snel eens langs in Viswinkel Vermaas! Bekijk in onze gallery ook meteen de compleet vernieuwde viswinkel zoals hij er sinds mei dit jaar uit ziet!

Help Vermaas aan de titel ‘Lekkerste Kibbeling van Nederland!’ 2017

Visgilde Vermaas doet mee aan de Kibbeling Cup! In deze competite onder ruim 120 visspecialisten in Nederland, wordt uiteindelijk één deelnemer bekroond met de landelijke titel ‘Lekkerste kibbeling van Nederland 2017’. Als je de kibbeling van Vermaas Visgilde weleens geprobeerd hebt, dan weet je dat wij natuurlijk de lekkerste kibbeling van Nederland serveren. Winnen kunnen we echter alleen met jullie hulp, want alleen met jullie stem via www.kibbelingcup.nl kunnen wij deze prachtige titel bemachtigen! De stemperiode loopt van 7 april t/m 12 mei, waarna op 22 mei de uitslag bekendgemaakt zal worden. Kom snel eens een hapje kibbeling bij ons proeven en vergeet niet te stemmen!


VVHJ_2015_banner_200x200_gouden

Op maandag 29 juni is bekend gemaakt dat wij onszelf twee jaar lang ‘Gouden visspecialist’ mogen noemen. De classificatie hebben we behaald door deel te nemen aan de wedstrijd ‘Visspecialist van het Jaar 2015’. Tijdens een feestelijke bijeenkomst waar vele vakgenoten en collega’s aanwezig waren, is de ingevulde checklist en een speciaal certificaat uitgedeeld.

In plaats van een beoordelingsformulier met cijfers, moesten alle visspecialisten zich dit jaar laten keuren aan de hand van de speciale checklist ‘gouden visspecialist’. Zo zijn we gecontroleerd op hygiëne en bijvoorbeeld het gebruik van de zogenaamde hygiënecode in de visbranche. Maar ook het assortiment, hoeveel artikelen er in de vitrine liggen en hoeveel daarvan verse vis is, is meegenomen.

  • Lid sinds: 15 december 2017

15 december 2017

al jaren vaste klant bij vermaas

  • Lid sinds: 8 mei 2015

8 mei 2015

Vanaf dag 1 al klant bij Visgilde Vermaas! Het hele gezin gaat er graag naar toe en we komen er daardoor nog steeds wekelijks. Van zalm tot tonijn, kibbeling tot visfriet, haring tot makreel of heerlijke sushi niks is te gek hier bij Visgilde Vermaas. De kwaliteit smelt op je tong zo vers is alles wat je koop. Wij willen niks anders meer!! Een bedrijf wat werkt als een hecht gezin en je als klant opvangt in hun familie. Bij Visgilde Vermaas kom je thuis!

  • Lid sinds: 29 april 2015

29 april 2015

Altijd lekker, een groot assortiment verse vis, heerlijk voor tussen de middag een lekker broodje maar ook voor ’s avonds.

  • Lid sinds: 18 maart 2015

18 maart 2015

Helemaal top visgilde vermaas wat een prachtige producten verkopen ze daar een groot assortiment aan verse vis. En de bediening is helemaal top dit is echt een aanrader.

6 maart 2015

Ben er laatst weer een visje wezen halen, mooi rood stuk tonijn en verse zalm en het werd ook nog sashimi gesneden voor me,verser kan niet was weer top super geholpen. ook nog een heerlijk broodje tonijnburger op had er nog nooit van gehoord maar is echt een aanrader was heerlijk.
en ook de gebakken vis is er altijd heerlijk. Ofterwijl niks te klagen ga der graag heen Top zaak!!!!

  • Lid sinds: 16 februari 2015

8 februari 2015

Ik kom al jaren in deze viswinkel in Prinsenland en ik heb nog nooit mogen klagen. de vis is heerlijk, de service top en nooit problemen. Ook online een aantal keer besteld in de viszaak, maar ik vind het toch lekkerder als je gelijk vanaf de toonbank kan beginnen met smullen. Een aanrader, zeker de haring en kibbeling.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 ViswinkelIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar