driessen food
dries3download (3)dries2dries

Driessen Food

3 reviews

Utrecht

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

Welkom bij Driessen Food

Met de mooiste producten, gepassioneerde vakmensen en betrokken leveranciers, kunnen afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven optimaal worden bediend. Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten.


download (1)

Meedenken en betrokkenheid
zijn de kracht van Driessen Food

We voelen ons erg betrokken bij onze klanten. In een dynamische markt als de horeca denkt Driessen Food optimaal mee. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken met de best passende versproducten. We denken graag mee in oplossingen en laten ons graag uitdagen. Niets is onmogelijk voor onze gepassioneerde vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten.


download (2)

Stipte levering

Driessen Food heeft haar logistiek in eigen handen. Dit is een belangrijk aspect voor zowel Driessen Food als voor haar afnemers. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen om u als klant optimaal te kunnen bedienen. Om de kwaliteit van de geleverde producten en diensten te kunnen waarborgen heeft Driessen Food in 2008, als één van de eerste totaal-versleveranciers in Nederland, het ISO 22000 certificaat behaald. Bij Driessen Food heeft u de mogelijkheid om tot ‘s avonds 23.00 uur uw bestelling te plaatsen via een uiterst gebruiksvriendelijk bestelsysteem (inOne). De bestelling kan de volgende dag worden uitgeleverd. Wanneer u meer wilt weten over dit bestelsysteem of de leveringsmogelijkheden binnen uw regio, neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam is 6 dagen per week (ma. t/m vrij. 09.00 -17.00 uur en zaterdag van 09.00 – 13.00 uur) bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Meer info? Stuur een mail naar info@driessenfood.nl

24 oktober 2018

Lekker visje gegeten bij Driessen!

19 september 2018

Prima producten met altijd een snelle levering!

28 mei 2018

lekker visje gegeten

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 ViswinkelIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar